HOP-ON HOP-OFF BUS IN SEVILLA

De leukste en gemakkelijkste manier om Sevilla te ontdekken is door middel van een zogenaamde hop-on hop-off bus. Dit zijn toeristenbussen die langs een speciale route rijden waarbij er vooral langs en naar attracties en bezienswaardigheden gereden wordt. Langs de route kun je onbeperkt in- en uitstappen gedurende de geldigheid van je ticket. De uitstapplekken zijn altijd bij toeristische bezienswaardigheden, monumenten, musea of attracties. Soms moet je nog een klein stukje lopen. Het grote voordeel is dat je niet te veel na hoeft te denken hoe je ergens met het reguliere openbare vervoer komt. De route is optimaal voor wie een stedentrip naar Sevilla maakt.

De bus

In Sevilla wordt gereden met open dubbeldekkerbussen. Je kunt er dus voor kiezen om binnen te zitten op het onderste dek of om vanaf het open bovenste dek een optimaal uitzicht te hebben op alles wat er onderweg te zien is. Als je op het bovendek zit moet je er wel rekening mee houden dat de zon sterk kan zijn in Sevilla en dat het insmeren met een antizonnebrandmiddel zeker aan te raden is. Het onderste dek kan in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld worden.

In de bus kun je via de gratis audiogids luisteren naar informatie over Sevilla en de plekken waar je langs rijdt. Deze audiogids is in verschillende talen beschikbaar, waaronder in het Engels. De hoofdtelefoons zijn inbegrepen in de prijs.

Vooraf reserveren

Door uw hop-on-hop-off ticket voor Sevilla vooraf te boeken, bespaart u ter plaatse tijd en kunt u direct instappen. Met het speciale combinatieticket hop-on-hop-off & Alcazar is een entreeticket tot het wereldberoemde Real Alcazar inbegrepen.

RESERVEER TICKETS VOOR DE HOP-ON-HOP-OFF BUS
zonder entree tot het Real Alcazar

RESERVEER TICKETS VOOR DE HOP-ON-HOP-OFF BUS
met entree tot het Real Alcazar

hop-on-hop-off in Sevilla