HANDIGE TIPS VOOR SEVILLA

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en groeit er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Sevilla is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Sevilla wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Sevilla boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Sevilla tips:

Goedkoop overnachten in Sevilla
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Sevilla.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Sevilla rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Sevilla bezoeken.

Ontdek Sevilla op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Sevilla te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Sevilla met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals Real Alcázar doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Sevilla voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Sevilla kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Sevilla.

Sevilla bezoeken met kinderen
Ook met kinderen is Sevilla een hele leuke stedentripbestemming. Dankzij onze tips zorg je ervoor dat ook de kinderen zich prima vermaken in Sevilla.