SEVILLA VOORDEELKAARTEN

Net als in veel andere toeristische steden kent ook Sevilla speciale kaarten waarbij je een aanzienlijk voordeel kunt behalen. Reis gratis met het openbaar vervoer, bezoek musea of bezienswaardigheden gratis of krijg soms flinke kortingen op entreeprijzen. Welk voordeel er te behalen valt verschilt per kaart. Op deze pagina bieden we een overzicht van de meest interessante Sevilla voordeelkaarten, city passes en openbaar vervoer kaarten.

Sevilla OV-kaart

De Sevilla OV-kaart is ideaal voor wie zich binnen Sevilla vooral met het openbaar vervoer wil verplaatsen. Deze kaart biedt 3 dagen gratis gebruik van het openbaar vervoer plus een privé-taxitransfer vanaf de luchthaven van Sevilla naar de accommodatie in Sevilla zelf. Je wordt door de chauffeur in de aankomsthal opgewacht met een bordje met jouw naam erop. De chauffeur brengt je vervolgens naar je hotel, appartement of ander soort accommodatie in Sevilla.

De OV-kaart biedt je onbeperkt gebruik van bussen, trams en metrolijnen in Sevilla. De periode van drie dagen gaat in op het moment dat je de OV-kaart voor de eerste keer gebruikt.

Reserveer je Sevilla OV-card met luchthaventransfer hier

Sevilla City Pass

De Sevilla City Pass is een exclusief product van Ticketbar Sevilla. Zij hebben gekeken naar wat de mensen interessant vinden als ze een stedentrip naar Sevilla maken en tot de conclusie gekomen dat het gros van de mensen vooral vervoer willen hebben en daarnaast skip-the-line tickets willen hebben voor het Koninklijk Paleis van Sevilla (Real Alcázar de Sevilla). Zij hebben dit in een pakket gegoten dat ze onder de naam Sevilla City Pass op de markt brengen.

Bij de Sevilla City Pass krijg je:

Gratis skip-the-line tickets voor het Real Alcázar
Gratis skip-the-line tickets voor de Kathedraal van Sevilla
Gratis tickets voor de Hop-On Hop-Off Bus
Optioneel een 3-daagse OV-kaart waarmee je gratis kunt reizen met bus, tram en metro
20% korting op attracties zoals flamenco shows en tapas tours
20% korting op Sevilla excursies naar Malaga, Granada en Cordoba die via Ticketbar geboekt worden
20% korting op fietstours in Sevilla

Let op! De Sevilla City Pass is alleen maar via internet verkrijgbaar.

Je kunt de Sevilla City Pass hier reserveren