SEVILLA VOORDEELKAARTEN

Net als in veel andere toeristische steden kent ook Sevilla speciale kaarten waarbij je een aanzienlijk voordeel kunt behalen. Reis gratis met het openbaar vervoer, bezoek musea of bezienswaardigheden gratis of krijg soms flinke kortingen op entreeprijzen. Welk voordeel er te behalen valt verschilt per kaart. Op deze pagina bieden we een overzicht van de meest interessante Sevilla voordeelkaarten, city passes en openbaar vervoer kaarten.

Sevilla OV-kaart

De Sevilla OV-kaart is ideaal voor wie zich binnen Sevilla vooral met het openbaar vervoer wil verplaatsen. Deze kaart biedt 3 dagen gratis gebruik van het openbaar vervoer plus een privé-taxitransfer vanaf de luchthaven van Sevilla naar de accommodatie in Sevilla zelf. Je wordt door de chauffeur in de aankomsthal opgewacht met een bordje met jouw naam erop. De chauffeur brengt je vervolgens naar je hotel, appartement of ander soort accommodatie in Sevilla.

De OV-kaart biedt je onbeperkt gebruik van bussen, trams en metrolijnen in Sevilla. De periode van drie dagen gaat in op het moment dat je de OV-kaart voor de eerste keer gebruikt.

Reserveer je Sevilla OV-card met luchthaventransfer hier

Sevilla Pass

De voordelige Sevilla Pass is een echte aanrader als je Sevilla gaat bezoeken. Je schaft hiermee in één keer toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla aan. Waar mogelijk kies je meteen de data en eventuele tijdvakken voor populaire attracties zoals het Alcazar. Je kunt de tickets van de Sevilla Pass mobiel opslaan. Je hoeft geen losse entreetickets mee te nemen.

Dit zit er inbegrepen in de Sevilla Pass:

✅ snelle toegang tot het Alcazar
✅ snelle toegang tot de Kathedraal van Sevilla
✅ Bezoek alle bezienswaardigheden van Sevilla eenvoudig met de Hop on Hop off Bus
✅ een geweldige Sevilla mobiele app met alle leuke weetjes en ingesproken feitjes over bezienswaardigheden
✅ 10% korting op alle andere attracties in Sevilla

De Sevilla Pass is een exclusief product van Tiqets.nl, de marktleider op het gebied van city passes. De Sevilla Pass is alleen via internet te koop:

Bekijk en boek de Sevilla Pass