RESERVEER JE SEVILLA TICKETS

Als je Sevilla bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft op dit moment zoveel te bieden. Denk hierbij aan het Real Alcázar, de Kathedraal van Sevilla en de flamencoshows die gegeven worden. De populariteit van Sevilla en haar attracties zorgen voor wachtrijen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Sevilla de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is.

Kies voor zekerheid

Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip.

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?

Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een ‘must’, omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt. Als je het ‘Real Alcázar de Sevilla’ wilt bezoeken dan is het vooraf kopen van een skip-the-line entreeticket eigenlijk een absolute must. De kans is groot dat je anders lang in de rij voor de kassa staat of dezelfde dag zelfs niet meer naar binnen kunt. Ook voor de kathedraal van Sevilla kopen veel mensen hun tickets vooraf via internet.

wachtrij voor het Real Alcazar

Real Alcázar de Sevilla

Het koninklijk paleis van Sevilla is dé grote bezienswaardigheid van de stad. Niet voor niets dat de publieke belangstelling enorm is waardoor er al snel lange wachtrijen bij de kassa’s ontstaan. Het is absoluut aan te raden om vooraf je tickets voor het Alcázar te kopen. Bij Ticketbar kun je via internet je kaartjes kopen en vervolgens naar binnen gaan op het gekozen tijdstip.

Reserveer hier je kaartjes voor het Real Alcázar

Kathedraal van Sevilla

De gotische Kathedraal van Sevilla is uitgegroeid tot een zeer geliefde bezienswaardigheid binnen Sevilla. Dit gaat helaas gepaard met drukte qua bezoek en daardoor lange wachtrijen voor de entree van dit bijzondere kerkgebouw. Dankzij vooraf aangeschafte tickets kun je snel naar binnen gaan om de verschillende bezienswaardigheden van de kathedraal te kunnen bewonderen.

Reserveer hier je kaartjes voor de Kathedraal van Sevilla

wachtrij voor de kathedraal te kunnen bezoeken