Sevilla top 10

Sevilla top 10 / handige tips / ontdek Sevilla op de fiets

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

Real Alcázar

Plaza de Espana

Santa Cruz

eten & drinken

flamenco

bezienswaardigheden

kathedraal

winkelen

Itálica

musea

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Sevilla voordeelkaarten
 
TIP: fietstochten in Sevilla
 
meer handige Sevilla tips

ONTDEK SEVILLA OP DE FIETS

Een stad als Sevilla leent zich prima om op de fiets te ontdekken. Het klimaat is er over het algemeen zeer aangenaam en op de fiets ben je gezond bezig. Je kunt met de fiets ook meer plekjes ontdekken en zien dan wanneer je in een bus zit. Er zijn volop mogelijkheden om Sevilla op de fiets te ontdekken. Je kunt natuurlijk een fiets huren en vervolgens zelf op pad gaan. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Sevilla met een ervaren gids die je van alles laat zien en ook veel interessante informatie en tips kan geven.

Fietstours door Sevilla
In Sevilla kun je deelnemen aan verschillende fietstours. Deze fietstochten met gids (Nederlandstalig en bij sommige tours Engelstalig) kun je reserveren bij Baja Bikes. Dit bedrijf is gespecialiseerd in fietstochten in steden over heel de wereld.

Reserveren
Vooraf reserveren is een must. Dat is echter zonder risico, want je hoeft niet vooraf te betalen en je mag gratis wijzigen of annuleren. Mocht het weer je niet aanstaan (die kans is niet zo groot in Sevilla) dan cancel je de trip gewoon of je verschuift hem naar een andere dag.

Bekijk alle fietstochten met gids in Sevilla


 

Sevilla bezienswaardigheden Sevilla voor beginners Sevilla in één dag bijzondere plaatsen in Sevilla Sevilla tips